jueves, 21. junio 2018, MASMAS++, Coctels&Net Especial 5è Congres de Dones del Baix Llobregat

El proper Coctels&Net tindra lloc el proper 21 de Juny a les 19h al MASMAS ++ de Castelldefels dincs el marc del 5è Congrés de Dones del Baix LlobregatCom sempre parlarem de dones i xarxes en format tipus "afterwork", ja que el que volem es compartir coneixements entre totes les dones que utilitzen les xarxes per als seus projectes socials, empresarials o professionals, i aquest cop amb Paula Mattio Lasta, especialista en igualtat, conciliació, diversitat, comunicació, premsa, MKT de recursos humans.
Paula Mattio es va formar en periodisme i comunicació, però quan van néixer els seus bessons es va enfrontar a la disjuntiva entre ser mare o continuar amb la seva carrera professional, el que la va portar a interessar-se pel tema de la conciliació i, per tant, el de la igualtat.Va començar a investigar i va decidir iniciar un projecte empresarial de consultoria lligat a la conciliació de la vida personal i laboral, per millorar tant la seva situació com la d’altres dones. Posteriorment, va col•laborar amb la professora Núria Chinchilla en l’àmbit de la consultoria a NCH & Partners.Des de fa anys, és directora d’ ”Aleph Comunicació Más MKT de Personas”, empresa que ofereix serveis de consultoria a l’àmbit de la igualtat, la conciliació, la diversitat i la comunicació a tot tipus d’empreses i institucions. En l’actualitat, a més, és sòcia directora de Diversitat a MEHRS i col•labora amb l’ “Observatorio Generación y Talento”.A l’abril de 2018, gràcies a la projecció internacional del seu treball, va rebre el premi "Exceptional Women of Excellence" concedit pel Women Economic Forum a Nova Delhi (Índia).A "Dones en xarxa" promovem i treballem en xarxa i Coctels&Net bcn és un esdeveniment coorganitzat per dones compromeses i que estan en xarxa. Les impulsores del C&N barcelona són: Patricia F. Carrelo, Judith Vives, Krme Freixa, Carme Sánchez i Lourdes Muñoz , com a presidenta de dones en Xarxa.
US ESPEREM AMB CONTINGUTS INNOVADORS. NO HI FALTEU!
Coctels & Net Dijous 21 de Juny de 2018MASMAS ++ Castelldefels. Avda. SantaMaria13

Coctels&Net Especial 5è Congres de Dones del Baix Llobregat

Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no