sábado, 17. marzo 2018, España, Festival de Titelles

Marionetes txeques, de guant, de taula, de fil, de tija, muppets i ombres xineses tornaran a omplir de vida i màgia el Poble Espanyol el 17 i 18 de març a la 9a edició del Festival de Titelles de Barcelona.

Aquesta cita anual imperdible pels amants dels titelles aplegarà 15 companyies (algunes d’elles d’internacionals, vingudes d’Argentina, Xile o Polònia) que representaran 16 espectacles diferents. Més de 70 funcions durant tot el cap de setmana en 10 escenaris ubicats per tot el recinte: des de la Plaça Major fins al Monestir, sense oblidar-nos les places, jardins i espais interiors.

A més de gaudir dels espectacles, els nens podran aprendre i posar en pràctica les diverses tècniques a “Cal Titella”, una instal·lació amb 16 petits teatrets i més de 150 putxinel·lis.

Enguany ampliem l’oferta per als més petits de la família amb 3 espectacles especialment pensats per a nens de 0 a 3 anys (El lleó no em fa por, L’estany habitat i La Filomena va al riu) i amb la novetat d’un espai adaptat per a ells amb jocs, zona de lactància, canviadors, etc..

No us perdeu aquesta activitat per a nens a Barcelona; un cap de setmana per gaudir dels titelles en família!

Festival de Titelles

Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no