sábado, 16. junio 2018, Centre Cívic Casa Groga, Hackató DadesxDones

DadesxDones
La Primera Hackató amb perspectiva de gènere i centrada en la igualtat!
Vols participar en un projecte innovador? Vols millorar la vida de les treballadores domèstiques? Vols participar en una App per promocionar l’economia de cures als barris de Barcelona?
Participa a la Hackató Dades x Dones el proper 16 de juny (durant tot el dia), un esdeveniment on compartirem coneixement, xerrades sobre programació, noves tecnologies i dades obertes, menjar i beure.
Volem crear una App per promoure l’activitat econòmica de serveis a les famílies i domèstics als barris de Barcelona amb una perspectiva d’igualtat de les dones. Durant tot el dia estarem treballant per resoldre els reptes plantejats.
Per això, busquem persones amb habilitats en el desenvolupament i/o disseny d'aplicacions i expertesa en noves tecnologies que vulguin participar aquell dia.
Aquí es poden consultar les bases de convocatòria sorgides de la sessió de participació "Decidim l'App DxD", on van participar col·lectius de dones dels diferents barris que participen en el projecte. Per participar, podeu formar grups per a crear un prototip d'app o com a persona col·laboradora.
Encara estàs a temps d'inscriure't!

Hackató DadesxDones

Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no