sábado, 14. julio 2018, Reial Monestir de Sant Cugat, Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona

La visita guiada més completa per conèixer la importància del Monestir de Sant Cugat en la història de Catalunya
Els vespres es converteixen en una visita exclusiva que et permetrà passejar pràcticament en solitari per l’interior del Monestir de Sant Cugat i de l’Església. Descobriràs la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu magnífic claustre, el més important d’Europa en escultura romànica. Visitaràs l’Església i t’endinsaràs en el seu espai més desconegut, passejant per sobre dels absis. Pujaràs al campanar i observaràs el Monestir des d’una altra perspectiva, veuràs la gran plaça d’Octavià, els estrets carrerons del centre i una impressionant panoràmica de Montserrat, el Montcau i Collserola.
Durada: 1 h 30 minuts
Idioma: catalàPunt de trobada: a les 19 hores a l’Oficina de Turisme: Plaça d’Octavià, 10. 
Menors de 7 anys, gratuït
visitsantcugat.cat
Recomanacions
A causa de l’arquitectura original, l’accés al campanar no està habilitat per a persones de mobilitat reduïda. No és una visita recomanable per als nens molt petits, ja que es poden fer mal pujant i baixant escales.
Recomanem portar calçat còmode.
La visita a l'Església es pot veure afectada pels serveis que s’hi realitzen. Per condicions meteorològiques adverses de forta pluja i vent, l’accés al campanar, per seguretat, es pot veure afectat.

Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona

Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no