21. mayo 2017 - 11:00 hasta 22:30
Barcelona
SpainBarcelona08914

domingo, 21. mayo 2017, Barcelona, NoCallarem - Concert per la Llibertat d’Expressió #DemaPotsSerTu

CAT

La plataforma NoCallarem uneix a diferents col·lectius de la cultura a favor de la llibertat d'expressió, en defensa dels Drets Humans i contra la censura.

Per tal de visibilitzar la greu vulneració del dret a la llibertat d'expressió que estem patint, i per defensar a les víctimes que han sofert aquesta dinàmica, començem engegant aquest 1er concert solidari i una campanya de recaptació de fons per donar suport a encausats per aquesta causa a travès de Goteo.org.

El Diumenge 21 de maig organitzarem un gran concert gratuït per la llibertat d'expressió al parc GRAN SOL al barri de Llefià, Badalona, durat tot el dia.

PROGRAMACIÓ
Artistes confirmats a data d'avui!:
A Contra Blues
Albert Pla
Babel Sound Sistema
Badalonians Sound
Blood Quartet (membres)
Broda Nelson
Che Sudaka
Chundarata
Dance Crasher Sound
F.R.A.C. (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz)
Green Valley
Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach
Javier Gallego Carne Cruda
Josep Valtonyc
KOP
Ktulu
Lágrimas De Sangre
Maika Makovski
Maria Arnal i Marcel Bagés
Mishima
Nico Roig
Nytto Dread
Ovidi3 + Fermin Muguruza
Raynald Colom
Seward
Tori Sparks
Txarango
XEBI SF
Za!

A més!: Atents perquè ENCARA QUEDEN ARTISTES PER ANUNCIAR i n'hi haurà d'altres que seran sorpresa el mateix dia!

----------------

No Callarem neix com resposta social, política i cultural davant les recents persecucions, acusacions i condemnes al músic César Strawberry, al raper Valtonyc, a la tuitera Cassandra, els rapers Ayax y Prok, etc. La nostra primera acció d’aquesta campanya de llarg termini consistirà en un concert al llarg de tot el Diumenge 21 de Maig.

El projecte No Callarem pretén formar un escut de defensa davant les agressions polítiques, legals y públiques a la llibertat de expressió. És constitueix com una plataforma estable de denúncia de la censura a la crítica política a través de l’art, el periodisme o de l’expressió lliure a les xarxes socials. La crítica que no ataca ni vulnera els Drets Humans no pot considerar-se delit.

Tothom qui ha participat i participa en l’organització de l’esdeveniment, així com qui treballarem durant l’esdeveniment, músics inclosos, ho fem per la causa i sense cobrar diners. Tot el que recaptem via Goteo i barres anirà a un fons comú per finançar part de les despeses legals del cas Valtonyc en primera instància i d'altres similars posteriorment una vegada cobertes les despeses de l'esdeveniment.

No Callarem som entitats, associacions, artistes, periodistes… Entre altres: Grup de suport llibertat Valtonyc (Mallorca) - RAI - Recursos d'Animació Intercultural - La Torna - Ateneu Independentista i Popular de la Vila de Gràcia - The Good Good - SMAC (Sindicat de Músics Activistes de Catalunya) - Ateneu Popular 9 Barris - Defensem els Drets Humans (Campanya Per La Llibertat d’Expressió) - Defender a quien Defiende - Novact NoVa - GATS, GRUPOS ASOCIADOS PARA EL TRABAJO SOCIOCULTURAL - Alterevents - Goteo - Quesoni - Casal Antoni Sala - Comissió de Cultura de Llefià
Sigues benvingut si et vols afegir!

Agraïm molt la vostra implicació, la vostra participació i us demanem tot el suport i ajuda possibles.

----------------

CAST

La plataforma NoCallarem une a diferentes colectivos de la cultura a favor de la libertad de expresión, en defensa de los Derechos Humanos y contra la censura.

Con el fin de visibilizar la grave vulneración del derecho a la libertad de expresión que estamos sufriendo, y para defender a las víctimas que han sufrido esta dinámica, empezamos poniendo en marcha este 1er concierto solidario y una campaña de recaudación de fondos para apoyar esta causa a través de Goteo.org.

El Domingo 21 de mayo organizaremos un gran concierto gratuito para la libertad de expresión en el parque GRAN SOL en el barrio de Llefià, Badalona, ​​durante todo el día.

PROGRAMACIÓN
Artistas confirmados hasta ahora!:
A Contra Blues
Albert Pla
Babel Sound Sistema
Badalonians Sound
Blood Quartet (membres)
Broda Nelson
Che Sudaka
Chundarata
Dance Crasher Sound
F.R.A.C. (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz)
Green Valley
Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach
Javier Gallego Carne Cruda
Josep Valtonyc
KOP
Ktulu
Lágrimas De Sangre
Maika Makovski
Maria Arnal i Marcel Bagés
Mishima
Nico Roig
Nytto Dread
Ovidi3 + Fermin Muguruza
Raynald Colom
Seward
Tori Sparks
Txarango
XEBI SF
Za!

Además!: Atentos por que TODAVÍA QUEDAN ARTISTAS POR ANUNCIAR i habrá otr@s sorpresa durante el mismo día!

----------------------

No Callaremos nace como respuesta social, política y cultural ante las recientes persecuciones, acusaciones y condenas al músico César Strawberry, el rapero Valtonyc, la tuitera Cassandra, los raperos Ayax y Prok, etc. La primera acción de esta campaña a largo plazo consistirá en un concierto a lo largo de todo el Domingo 21 de Mayo.


El proyecto No Callaremos pretende formar un escudo de defensa ante las agresiones políticas, legales y públicas a la libertad de expresión. Se constituye como una plataforma estable de denuncia de la censura a la crítica política a través del arte, el periodismo o de la libre expresión en las redes sociales. La crítica que no ataca ni vulnera los Derechos Humanos no puede considerarse deleite.

Todo el que ha participado y participa en la organización del evento, así como quienes trabajaremos durante el evento, músicos incluidos, lo hacemos por la causa y sin cobrar dinero. Todo lo que recaudemos vía Goteo y barras irá a un fondo común para financiar parte de los gastos legales del caso Valtonyc en primera instancia y otros similares posteriormente una vez cubiertos los gastos del evento.

No Callarem somos entidades, asociaciones, artistas, periodistas… Entre otros: Llibertat Valtonyc (grup de suport a Valtonyc des de Mallorca) - RAI (centre de recursos d'animació intercultural de Barcelona) - La Torna (Ateneu popular) - The Good Good - SMAC (Sindicat de Músics Activistes de Catalunya) - Ateneu Popular de 9 Barris - Defensem els Drets Humans (Campanya Per La Llibertat d’Expressió) - Defender a quien defiende - GATS - NovAct - AlterEvents - Goteo - Quesoni - Casal Antoni Sala - Comissió de Cultura de Llefià
¡Sé bienvenido si te quieres añadir!


Agradecemos mucho vuestra implicación, vuestra participación y os pedimos todo el apoyo y ayuda posible!

NoCallarem - Concert per la Llibertat d’Expressió #DemaPotsSerTu

Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no