20. mayo 2017 - 12:00
Barcelona
SpainBarcelonaCarrer de Carmen Amaya08005

sábado, 20. mayo 2017, Barcelona, Poblenou Goes Reggae Vol.4

HORARIS / HORARIOS / SCHEDULE
12:00 h - 02:00 h

ESCENARI ROOTS _
- 12.00 a 19.00h - Jah Life International. Full crew!

ESCENARI DUB _
- 19.00 a 20.00 h - Warm up
- 20.00 a 22.00 h - Dennis Capra (live mix) ft. Dimas, Ras Maxx David, Leon de Maria & Broda Nelson
- 22.00 a 00.00 h - Indica Dubs ft. Danman (UK)
- 00.00 a 02.00 h -Dub Soul Sound ft. David Weedax, Uriwen Sax & Dub String

ESCENARI JUNGLE _
- 20:00 a 20:45h - Dj Rambla
- 20:45 a 21:45h - Karlixx
- 21:45 a 22:30h - Lorast
- 22.30 a 23.30 - Egres
- 23.30 a 00.30 - Sekev
- 00.30 a 02.00 - Krak in Dub (Fr) Fogata sound live mix
..... Stage hosted by Mc Stormy & AD-Roots.....

--------------------------------------------------------------------------------

Quarta edició de Poblenou Goes Reggae, la trobada musical de Barcelona sobre cultura Reggae i escena Sound System. En el marc de les Festes de Maig del Poblenou, i a pocs metres de la platja, una jornada a l'aire lliure, gratuïta i amb el millor del panorama local, nacional i internacional.

Iniciem la jornada, a les 12 h, amb l'escenari ROOTS, espai dedicat al so i les seleccions musicals més Early Reggae Roots; de la mà de tota la 'crew' de Jah Life International Sound System i el seu equip de so auto-construït.

Espai i temps també per a les trobades familiars i la visita obligada a les diferents paradetes de menjar que acull l'esdeveniment.

A les 19 h arrenca el plat fort de la jornada. Es tracta de l'escenari DUB, que en aquesta quarta edició compta amb la visita del britànic Indica Dubs acompanyat de la veu del també anglès Danman. L'escenari DUB també acull l'actuació de Dennis Capra i un show de Dub en directe amb alguns dels artistes nacionals que publiquen en el seu segell discogràfic com Ras Maxx David, Xesco Arnal Dimas, Leon Demaria o la veu de Broda Nelson. Completa l'escenari Dub el so del projecte Dub Soul Sound System que surfeja entre els 'steppers' més intrèpids i el 'concious' més mental.

El tercer dels escenaris de Poblenou Goes Reggae encén màquines a les 20 h. Es tracta de l'espai JUNGLE. Capitanejat pel col·lectiu barceloní Jungle Jungle , en aquest escenari ens trobem amb una proposta musical eclèctica que va del Dub més digital, al Ragga-Jungle i els sons més Bass. Comptem amb la presència del francès KRAK in DUB i els seus més de 20 anys girant arreu dels quatre continents. O de DJ KARLIXX, resident dels dimecres de la barcelonina sala Apolo.

Completen l'escenari JUNGLE les manipulacions sonores en format dj de Lorast i DJ Rambla; a més de les pròpies de Sekev i EGRES (Jungle Jungle), que es faran acompanyar de la veu d' MC Stormy. En definitiva, un escenari i unes hores dedicades a l'escena més 'underground'.

POBLENOU GOES REGGAE és un esdeveniment gratuït que es celebra al Parc del Poblenou de Barcelona, Spain. Autofinançat al 100% amb el servei de bar i menjar. Agraïm la vostra col·laboració per mantenir l'espai net i respectar l'entorn.

POBLENOU GOES REGGAE està organitzat per Rise&Shine productions Bcn i l' Niu : espai artístic. Amb la col·laboració de Jungle Jungle i el suport de FEM MAIG al Poblenou, la Coordinadora d'Entitats del Poblenou i l'Ajuntament de Barcelona.cat (Districte de Sant Martí/ Institut Barcelona Cultura).

Poblenou Goes Reggae Vol.4

Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no