viernes, 14. septiembre 2018, Cliclab, Taller d'expressió creativa: L'agraïment

L'agraïment
En aquest taller  ens obrirem a l’agraïment, ingredient indispensable per a deixar-nos fluir per el nostre canal creatiu. Aquesta vegada, les nostres creacions estaran inspirades i acompanyades amb la vibració sanadora dels Bols de Quars de Juan Carlos Palacín.
Aquest taller forma part del programa de tallers  programats quinzenalment que ens permetran endinsar-nos en diferents processos creatius a través del joc artístic amb els elements per experimentar la nostra creativitat.  Amb aquests tallers us volem oferir un espai on jugar, crear i descobrir el llenguatge creatiu inherent a tots nosaltres. A cada una de les propostes que us volem oferir, volem treballar un element significatiu que ens ajudi, cada vegada més, a obrir-nos al nostre propi procés entrar a fer un treball profund, el que busquem és facilitar l’escenari on poder deixar de banda la ment i entrar en el nostre cervell visual-intuïtiu per permetre el joc, la creació i l’atenció al present.  
La música, els elements i les diferents tècniques pictòriques seran els nostres aliats en tot aquest procés. L’objectiu no és altre que oferir-nos una estona de presència i expressió creativa. Permetent que emergeixi el que vulguem expressar a través dels materials amb els que juguem. Per tant, no esperem un resultat final concret, sinó més aviat un temps d’immersió creativa.

Dinamitza: Helena Portella Bergés

Taller d'expressió creativa: L'agraïment

Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no